mokhzani's FotoPage

By: mokhzani mokhtar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 3-Oct-2006 15:46 Email | Share | | Bookmark
Hayati Ramadhan, Kembalikan Fitrah Insan

Kad Ucapan Hari Raya daripada IPIJ



Assalamualaikum kepada warga Nagoya semua. Ada berita baik buat anda.. Sempena bulan Ramadhan yang mulia ini , anda tentu nak mengirimkan Salam Aidilfitri dan Salam Ramadhan buat keluarga tercinta dan sahabat handai di Malaysia.. Kini anda tidak perlu bersusah payah lagi mengirim Kad Hari Raya dari Malaysia. IPIJ mempunyai yang terbaik buat anda. Buat masa ini hanya Design 2 sahaja yang ada. Design 1 akan menyusul kemudian. Saiz Kad 15 cm x 10 cm. Harga hanyalah 100 yen sekeping. Cepat dapatkan daripada saya sebelum kehabisan. Sebarang pertanyaan bolehlah hubungi saya. Sekian Wassalam.


Thursday, 18-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Atarashii Keitai Denwa

 
 
 
View all 9 photos...
Assalamualaikum suma..

Sempena raya ni.. Pakcik telah tukar keitai baru.. heheh.. lawa.. rega 0 yen jerk.. Goram.. tu yang tukar tu.. haa.. pastu.. gambar khat sebelah tu... ialah gambar wallpaper keitai nih.. edit pakai keitai nih.. so sapa2 yang nak gambar tu.. leh la mintak kat aku.. takpun save sendiri dalam kom.. pastu send kat email keitai masing2.. leh la dapat.. sama2 kita kongsi2 ye.. okeh.. sore jya.. wassalam..


Sunday, 5-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ramadhan Nagoya... 2002

Sahabat2.. Seperjuangan.. Pakai baju maroon tu DIn.. Dah blk..
Gambar masuk dalam Utusan.. Heh.. Sempena Raya 2002..
Ustaz dr Embassy yang dtg pd Ramadhan 2002
View all 27 photos...
Assalamualaikum wbt..

Heh.. makin best plak taruk gambar kat sini.. Aku kalau boleh memang nak bagi korang tengok suma gambar yang aku ada.. Nak kongsi.. Sebab best kan.. Okehlah.. Kali ni aku nak kongsi ngn korang gambar2 bulan Ramadhan di Nagoya di kalangan budak2 Msia.. Heh.. Gambar yang hantar kat sokkabar pun ada.. okeh..


Saturday, 4-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Summer Camp 2004

Hari pertama.. Rehat lps penat pasang khemah..
Pun pada petang yang sama..
Makan2 kek.. sementara tunggu waktu maghrib..
View all 12 photos...
Assalamualaikum wbt.. Summer Camp 2004 telah diadakan di Shirakawa, Gifu.. Dari 8 Ogos sampai 11 Ogos.. Banyak aktiviti dah dilalui bersama.. Sorilah tak banyak gambar.. Nanti kot2 dapat lagi.. Aku taruk lagi.. Jumpa lagi dalam Summer Camp taun depan..


Friday, 3-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Korea..

Ketibaan di Korea
Usin kat tempat arcade kecik.. hehe
 
View all 56 photos...
Perjalanan ke Korea begitu menyeronokkan. Walaupun hanya 5 hari bersama dengan Ustaz dan Lebai, kami rasakan macam dah lama kenal. Cukup rapat.. Makan kat sana best.. Anyway tima kasih Lebai Ustaz dan Asri.. Semoga bersemangat utk menyemarakkan semangat perjuangan Islam di bumi Kimchi..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net